Kodin arvoista arkea
jo vuodesta 2004

Kotihissi Oy on Hissiryhmän
100 % omistama tytäryhtiö

Kotihissi tuottaa ja tarjoaa koteihin tarkoitettuja hissiratkaisuja, joiden avulla asuminen ja liikkuminen on madollista kaikille. Tuotteitamme ovat porrashissit, tuolihissit, pyörätuolikäyttäjille soveltuvat lavamalliset kaidehissit, pysty- ja kevythissit, omalla kuilurakenteella tai ilman. 

Hissiryhmä L&L myy, asentaa ja huoltaa kevythissit julkisiin tiloihin. Tutustu julkisen tilan ratkaisuihin www.hissiryhma.fi

Suomalainen perheyritys
suurella sydämellä

Olemme täysin kotimainen perheyritys. Asiakkaillemme tärkeät palvelut asennus ja kunnossapito suoritetaan kotimaisin voimin. Tuotteiksi olemme valinneet kokemuksen myötä luotettavimmat toimittajat joiden hisseistä pystymme monipuolisesti tarjoamaan asiakkaillemme parhaat ratkaisut. Asentamamme hissit tulevat Euroopan Unionin alueelta (Ruotsi, Saksa, Hollanti ja Italia), joissa hissejä koskevat määräykset ovat samat kuin Suomessa.

Myynti – Asennus – Huolto

Palvelumme kattaa suunnittelun, mitoituksen, teknisen neuvonnan ja asennuksen valmiiksi käyttökuntoon ”avaimet käteen” periaatteella. Omat asentajamme takaavat asennuksien korkean laadun, oma huoltopalvelu ja ympärivuorokauden toimiva hissipäivystys varmistavat turvallisen ja häiriöttömän käytön.

Elinkaariratkaisu

Palvelumme kattaa suunnittelun, mitoituksen, teknisen neuvonnan ja asennuksen valmiiksi käyttökuntoon ”avaimet käteen” periaatteella. Omat asentajamme takaavat asennuksien korkean laadun, oma huoltopalvelu ja ympärivuorokauden toimiva hissipäivystys varmistavat turvallisen ja häiriöttömän käytön.

Tuotteet ja varaosat meiltä

Toimimme laadukkaiden ja tunnettujen hissimerkkien Aritco, Nova Elevators, Lippe Lift ja ThyssenKrupp Access BDD hissien maahantuojana ja edustajana Suomessa. Vastaamme näiden tuotteiden ylläpidosta ja varaosien saatavuudesta koko Suomen alueella.

Luotettava pitkäaikainen kumppani

Hissiryhmä L&L Oy ja Kotihissi Oy on aina luotettava kumppani, jonka luottoluokitus on AAA. Aina ajan tasalla olevat tilaajavastuutodistukset löytyvät osoitteesta

Toimitamme myös julkisiin tiloihin

Hissiryhmä L&L myy, asentaa ja huoltaa kevythissit julkisiin tiloihin. Tutustu julkisen tilan ratkaisuihin www.hissiryhma.fi.

Yhteistyökumppanimme

Alla listattuna suurimpia ja pitkäaikaisimpia yhteistyökumppaneitamme. Heidän tuotteisiin turvaudumme kun haemme erilaisia ratkaisuja esteettömyyteen.


Vuodesta 1999 lähtien olemme olleet osa yhtä maailman johtavista hissiyhtiöistä, TK Elevatorista. Nykyään TK Access Solutions Ltd:n jälleenmyyjädivisioonana toimitamme kumppaniverkostolle eri puolilla maailmaa porrashissejä, tasohissejä ja kotihissejä.

https://www.accessbdd.com/

CAMA on Tanskan suurin ja vanhin porrashissien valmistaja ja toimittaja. Yritys arvostaa laatua ja muotoilua ja tekee kaikkensa sovittaakseen porrashissit ostamaansa ympäristöön.

https://camalift.com/

LIPPE Lift GmbH on pitkälle erikoistunut hissien valmistaja, jolla on kokemusta ja teknistä asiantuntemusta vuodesta 1985. Hissimme on valmistettu 100 % Saksassa ja niille on ominaista huippulaatu, luotettavuus, turvallisuus ja mukavuus.

https://lippelift.de/

Visiomme on luoda ja kehittää nykyaikaisia, turvallisia ja luotettavia tuotteita. Hyödyntämällä 45 vuoden kokemustamme hissien ja asuntojen mukauttamisesta. Tavoitteemme on tehdä maailmasta helpommin saavutettavissa.

http://www.mprlift.se/

Aritco on palkittu tasohissien ja kotihissien valmistaja Ruotsista. Aritco on toimittanut hissejä vuodesta 1995 lähtien. Nykyään valmistamme 4 000 hissiä vuodessa, joita myydään 40 maassa yli 170 jakelijan kautta.

https://www.aritco.com/

Minulla on neljännesvuosisadan monipuolinen kokemus suunnittelualalla. Olen tehnyt lukuisia arkkitehtuuri- ja sisustuskohteita sekä toiminut erilaisissa muotoilun, akustiikan ja graafisen suunnittelun projekteissa. Olen myös valokuvaaja ja käytän suunnitelmissani valokuvataidetta erilaisten tunnelmien ja tilojen luomiseen niin erillisinä teoksina, sisustustekstiileinä kuin kokonaisina taideseininä.
– Arkkitehti Pyry Luminen 

https://www.northeastdesign.eu/

Vuodesta 1992 lähtien olemme suunnitelleet ja valmistaneet Italiassa mittatilaustyönä valmistettuja kotinostimia ja tasohissejä, joilla on vähäinen ympäristövaikutus, pieni jalanjälki ja maksimaalinen käyttökelpoisuus hienostuneisiin asuin- tai julkisiin projekteihin.

https://www.novaelevators.it/en/

Ota yhteyttä ja varaa
maksuton arviointikäynti

Asiantuntijamme suorittavat kohteisiin maksuttoman arvioinnin halutusta ratkaisusta.
Voitte sopia kotikäynnin tai vaihtoehtoisesti toimittaa kuvia tai piirrustuksia arvioitavaksi.