Tuotteet

Pystyhissit

Pystyhissimme ovat kevythissejä ja ne ovat asennettavissa kohtuullisen pienillä tilavaatimuksilla. Asennus tapahtuu valmiiseen kuiluun tai hissin mukana toimitettavan kuilurakenteen sisälle. Hissi voi toimia kertapainalluksella tai vaihtoehtoisesti pakko-ohjaus tekniikalla jolloin painiketta painetaan koko matkan ajan pohjassa.


Aritco Kotihissi Compact

Aritco HomeLift Compact – ainutlaatuinen ja skandinaavinen muotoilu. DesignWall ja ohjauspaneeli uudella integroidulla käsikaiteella.

Aritco Kotihissi Design

Aritco HomeLift on suunniteltu olemaan kotisi sydän. Se on elegantti ja upea kokonaisuus, joka tekee kodistasi ainutlaatuisen.

Aritco Kotihissi Classic

Aritco 4000 ja 6000 ovat suosituimpia malleja arkisiin koteihin. Tilavaatimukset ja kattava valikoima tekee tästä varman valinnan.

Premium Korihissi

Täysin räätälöitävän korihissin osalta ratkaisut ovat erittäin näyttäviä. Liukuovet ja kertapainallus tekniikka tekevät käyttämisestä eksklusiivisen kokemuksen.

MPR henkilö- / tasonostin

MPR ulko- sekä sisätiloihin soveltuva henkilönostin pyörätuolikäyttäjille. MPR on turvallinen ja helppokäyttöinen kevythissi Suomen sääolosuhteisiin. Nostokorkeus voi olla enimmillään 3 metriä. Kantavuus on 400 kg.

Porrashissit

Porrashissin suunnittelu on helppoa ja vie vain hetken aikaa. Saat sen avulla alustavan hinnan tarvitsemallesi hissille ja pystyt varaamaan ilmaisen kotikäynnin jonka yhteydessä teemme portaiden mitoituksen.


HomeGlide

HomeGlide on erinomainen tuolihissi suoraan portaaseen. Nopean toimitusajan ja edullisen hintansa puolesta, HomeGlide on helppo ratkaisu.

Flow X

Flow X on laadukas ja monipuolinen tuolihissi kääntyvään portaaseen. Uudistunut ja moderni varustelu tekee käytöstä entistä helpompaa.

Lavahissit

Pyörätuolikäyttäjille sekä muille apuvälineillä liikkuville tarkoitettu porrashissi jonka voi asentaa portaiden sisäkaarteeseen, sisä- sekä ulkotiloihin.

Maksuton arviointi

Suoritamme kohteisiin maksuttoman arvioinnin halutusta ratkaisusta. Voitte sopia kotikäynnin tai vaihtoehtoisesti toimittaa kuvia tai piirrustuksia arvioitavaksi.

Tarjous

Lähetämme tarjouksen ratkaisusta saman päivän aikana sähköpostitse tai vaihtoehtoisesti kirjeellä. Pystyhisseistä voimme toimitaa myös hissikuvat PDF tai DWG muodossa. Tämä on helppo tapa hahmottaa ratkaisu ja sen mitat.

Referenssi

Toimitamme hissejä ympäri suomea ja huollossamme on kohteita lähes joka paikkakunnalta. Voimme järjestää refenrenssi kohteen jossa voitte vierailla helposti sekä nähdä ja kokeilla tarjottua hissimallia.

Kaikki tarvittavat tiedot
suunnittelijoille ja rakennuttajille

Kodissa on levollista elää kun voi ottaa muutokset ja yllättävätkin tapahtumat vastaan hallitusti. Koti on arkea tukeva ja elämää mahdollistava paikka. Siirrytään yhdessä uudelle asumisen laatutasolle.

Ota yhteyttä ja varaa
maksuton arviointikäynti

Asiantuntijamme suorittavat kohteisiin maksuttoman arvioinnin halutusta ratkaisusta.
Voitte sopia kotikäynnin tai vaihtoehtoisesti toimittaa kuvia tai piirrustuksia arvioitavaksi.