Tiedotteet

Sisustus & Design | Habitare messuilla mukana Aritco & Kotihissi

Kotihissi Oy ja Aritco ovat yhteistyössä osallistumassa syyskuussa järjestettäviin Habitare sisustus messuihin.
Paikanpäällä nähtävissä Aritco malliston modernein kotihissi, Artico Homelift Desing.
Tule kokeilemaan ja keskustelemaan osastollemme, annamme vinkkejä projektin aloittamiseen ja hintatietoja sinun ratkaisullesi.

Rakennus- ja talotekniikkamessut, Finnbuild Messukeskus Helsinki 10.-12. Lokakuuta

Kotihissi Oy on tavattavissa Finnbuild rakennus- ja talotekniikkamessuilla 10. – 12. Lokakuuta Helsingin messukeskuksessa. Osastollamme pääset tutustumaan erilaisiin hissiratkaisuihin ja kokeilemaan erityisesti täysin uutta Aritco HomeLift – kotihissi malliamme.

Messu järjestetään Helsingin Messukeskuksessa, hallissa 3.  Löydät osastomme helposti pohjoisen sisäänkäynnin läheisyydestä.
Osastosijaintimme on 3G31.

Messut järjestetään keskiviikko – perjantai välisenä aikana, luvassa on paljon ohjelmaa, esityksiä ja seminaareja.
https://finnbuild.messukeskus.com/
Ke klo 9-18
To klo 9-18
Pe klo 9-16

Tule käymään osastollamme!

Uutta! Tuolihissien esittelytilat

Olemme rakentaneet tuolihissien esittelytilan. Tuolihissit ovat nyt koeajattavissa toimistollamme. Tule testaamaan ja kokemaan Flow2 Apollo ja Homeglide tuolihissien toimivuus ennen hankintaa.

Palvelemme sinua arkisin klo 9-16.

Halutessasi voit varata oman esittelyajan soittamalla meille 010 328 5500. Jos tarvitset kuljetusapua, soita meille, autamme sinua. Tuolihissien esittelytilat sijaitsevat osoitteessa Elotie 6, 33470 Ylöjärvi. Katso sijanti kartalla.

Kahvitarjoilu pullan (tai keksin) kanssa kaikille kotihissiesittelyssä käyneille!

Apuvälinemessut takana

Kiitos kaikille teille, jotka kävitte Apuvälinemessuilla osastollamme. Teitä oli oli enemmän kuin osasimme odottaa ja saamamme palaute oli kannustavaa ja palkitsevaa.

Messuilla menossa mukana

Kotihissi Oy ja koko toimisto henkilökuntamme on tavattavissa Apuvälinemessuilla 9 – 11 Marraskuuta Tampereella Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Messuosastolla pääset tutustumaan ja kokeilemaan uudistunutta kääntyvän portaan tuolihissiä, Flow2 Apolloa  sekä suoran portaan tuolihissiä Levant Deluxea. Kerromme mieluusti paikanpäällä myös muista hissiratkaisuistamme.

Messu järjestetään Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa, B-hallissa.  Löydät osastomme helposti pohjoisen sisäänkäynnin läheisyydestä.
Osastosijaintimme on F2, kulmapaikka ja paikkanumero 629.

Messut järjestetään To – La välisenä aikana ja luvassa on paljon ohjelmaa, esityksiä ja seminaareja.
https://www.apuvaline.info
To klo 9-17 (ammattilaispäivä),
Pe klo 9-17,
La klo 9-16